Wat deelnemers zeggen

 • Beste Jeroen, ik heb je vernieuwde outlookcursus gevolgd. De vorige keer heb ik aangegeven dat ik graag wilde dat mijn email gekoppeld werd aan de agenda. Daarnaast wilde ik graag kunnen zien dat als ik een herinneringsmail kreeg van tijd ik ook de email kon openen. Je hebt dit in deze cursus verwerkt. Het is mij ook duidelijk hoe het werkt. De laatste bladzijden zijn dus duidelijk een verbetering t.o.v. de vorige versie.

   

  Ik ben helemaal blij met deze cursus. De sneltoetsen leer ik langzamerhand te gebruiken. Elke keer weer twee er bij. Het is echt een kwestie van automatiseren.

   

  quote-left
  - Annet Kloppenburg
 • ''Via deze weg wil ik je bedanken voor de Outlook training die ik bij je mocht volgen. Het was een leuke leerzame ervaring. Ik heb de training besproken met mijn teamleider en hij zal erover nadenken over deze training eventueel ingezet zou kunnen worden binnen onze organisatie.''

  quote-right
  - Danica Zewald - Otto, opleidingsadviseur Kennis Centrum Handel
 • ”Jeroen Engelaer heeft met zijn bedrijf Proficiency mij enorm geholpen met het efficiënter verwerken van mijn email. Ik was aanhanger van de gedachte dat ik het allemaal niet nodig had. Totdat ik door wijzigingen in mijn bedrijf ineens veel afspraken moest maken en veel meer mail kreeg. Ik raakte enigszins het overzicht kwijt en vond dat lastig. 

  Jeroen heeft mij geleerd de inbox op vaste tijden schoon te maken. Wat weg kan, kan weg. Wat je nodig hebt komt automatisch terug op het moment waarop je nodig hebt.

  Wil je er tussentijds bij kunnen, dan is dat ook geen probleem. Alles is terug te vinden in mappen die corresponderen met je activiteiten. Heel overzichtelijk.

  Inmiddels zijn we enkele weken en verschillende sessies verder. De kracht van Jeroen is dat hij rustig blijft en goed kijkt naar wat ik wil. Hij overtuigt zich er bij elke stap van of ik het goed snap. Bovendien stopt hij als ik afdwaal of mijn interesse verlies. Hij maakt afspraken met mij en zorgt er voor dat ik die ook nakom. Met andere woorden: je krijgt geen kans om te vluchten…

  Inmiddels heb ik een inbox met slechts enkele mails en kan ik ook op mijn smartphone de mails volgen. Ik behandel mijn mails op vaste momenten. Discussie met mijn systeembeheerder gaat Jeroen niet uit de weg; alles om mijn wensen gerealiseerd te krijgen, zonder dat ik er jeuk van krijg.

  Het grote voordeel van de training is dat het je gewoon veel tijdwinst oplevert!!

  Ik beveel Jeroen Engelaer van Proficiency dan ook van harte aan als het gaat om het efficiënter verwerken van je mailverkeer.’’

  quote-left
  - Jan Zoethout, Directeur RVO Vermogensadvies BV
 • Duidelijk verhaal met handige tips

  quote-right
  - Kyra, Juridisch medewerker Mojo
 • ”Praktische en duidelijke training. Het geleerde verwerkten we zelf tijdens de cursus in eigen outlook account. Effiënter werken met Outlook.’’ 

  quote-left
  - Margreet Knol, Controller
 • Genoeg geleerd

  quote-right
  - Martin, Afd. manager MOJO
 • Er komt in hele korte tijd een heleboel handige informatie binnen. Outlook is een vreselijk uitgebreid programma, waarin ik ooit een keer begonnen ben te werken zonder de efficiente funkties er in te kennen. Deze cursus heeft me goed op weggeholpen.

  quote-left
  - Michelle Kuypers, Talent Booker Mojo Concerts
 • “De training was geweldig, leerzaam en werd ook zeer duidelijk uitgelegd. op mijn eerste werkdag na deze training heb ik onafhankelijk van elkaar, aan beide leidinggevenden de tip gegeven om deze training bij ons op locatie te laten geven. Dan kan iedereen van onze discipline hier zeker zijn/haar voordeel mee doen. Ik heb in ieder geval genoten van deze training en zééér veel geleerd. Geweldig en bedankt. Ik hoop op een herhaling/vervolg. Bedankt !!” 

  quote-right
  - Patricia Muller, Secretaresse medische dienst
 • “Een duidelijk en overzichtelijke Outlooktraining. Diverse handigheidjes geleerd die ik zeker toe zal passen in mijn werk. Er is binnen outlook nog zeker een efficiency slag te slaan.” 

  quote-left
  - Ralf
 • Goed toepasbare training met handige handvatten voor het effectiever werken met Outlook.

  quote-right
  - Renate, Mojo Concerts
 • Handige tips, goede en praktische toelichting op de mogelijkheden binnen outlook.

  quote-left
  - Sandra, HR Adviseur, Mojjo